106.jpg
MUTFAĞIM 05 MAYIS PAZARTESİ GAZİANTEP'TE SİBEL UMMAZ'IN KONUĞU OLUYOR. SİBEL HANIM VE NURSELİN BUGÜNKÜ MENÜSÜNDE; ALİNAZİK, ŞEKERLİ PEYNİR BÖREĞİ, KIYMA KEBABI VE ŞİVEYDİZ BULUNUYOR.
105.jpg
HAŞLANAN ET VE NOHUTUN İÇİNE SOĞAN VE SARIMSAK KONULUYOR, KAYNAYAN YOĞURTLA BULUŞUP PİŞİRİLİYOR. ZEYTİNYAĞINDA YAKILAN NANE VE KARABİBERLE SERVİS EDİLEN; ŞİVEYDİZ
104.jpg
HAŞLANAN ET VE NOHUTUN İÇİNE SOĞAN VE SARIMSAK KONULUYOR, KAYNAYAN YOĞURTLA BULUŞUP PİŞİRİLİYOR. ZEYTİNYAĞINDA YAKILAN NANE VE KARABİBERLE SERVİS EDİLEN; ŞİVEYDİZ
103.jpg
AÇILAN HAMURLARA PEYNİRLİ, ŞEKERLİ VE ANTEP FISTIKLI HARÇ KONULUYOR, KENARLARI KAPATILIP FIRINLANIYOR; ŞEKERLİ PEYNİR BÖREĞİ
102.jpg
KIYMA, SARIMSAK VE MAYDANOZ YOĞURULUYOR. ŞİŞLERE GEÇİRİLİP MANGALDA PİŞİRİLİYOR. DOMATES VE BİBERLE SERVİS EDİLEN; KIYMA KEBABI
101.jpg
MUTFAĞIM HAFTA İÇİ HER GÜN 11:00'DA KANAL D'DE