107.jpg
MUTFAĞIM 22 MAYIS PERŞEMBE GÜNÜ ARTVİN HOPA'DA FATMA KURU'NUN KONUĞU OLDU.
106.jpg
İNCE DOĞRANAN KIŞLIK SEBZELER YUMURTA VE SALÇAYLA ÇIRPILIYOR, HAMSİLERLE BİRLİKTE YOĞRULUP GRESTAYA ALINARAK FIRINLANIYOR; Gresta'da sebzeli hamsi
105.jpg
AÇILIP, ARALARINA TEREYAĞI SÜRÜLEN YUFKALAR TEPSİYE YERLEŞTİRİLİYOR, ÜZERİNE MUHALLEBİ DÖKÜLÜP YUFKAYLA KAPATILIYOR; ŞERBET VE ŞEKERLE TATLANDIRILAN LAZ BÖREĞİ
104.jpg
KAYNATILAN KARA LAHANA YAPRAKLARI SALÇALI SOSLA BULUŞUYOR; CEVİZ VE FINDIKLA SÜSLENİYOR; MISIR EKMEĞİYLE SERVİS EDİLEN; HARHAŞİ
103.jpg
TEREYAĞINDA KAVRULAN UNA SU EKLENİYOR, YOĞURT VE PİRİNÇLE PİŞİRİLİYOR. NANE VE KARADENİZ YAYLARINDA YETİŞEN MEGYANLA TATLANDIRILAN Yayla otlu yoğurt çorbası
102.jpg
FATMA HANIM VE NURSEL'İN MENÜSÜNDE; GRESTADA SEBZELİ HAMSİ, LAZ BÖREĞİ, HARHAŞİ VE YAYLA OTLU YOĞURT ÇORBASI HAZIRLANDI.
101.jpg
MUTFAĞIM HAFTA İÇİ HER GÜN 11:00'DA KANAL D'DE!