107.jpg
MUTFAĞIM 20 MAYIS SALI İZMİR'DE GÜN LEZZETLERİ HAZIRLIYOR. AYFER ÇORUHLU İLE KURU DOMATESLİ FESLEĞENLİ POĞAÇA, DAMALI PASTA, EGE USULÜ YAPRAK SARMA VE KIYMALI ÇITIR BOHÇA BÖREĞİ YAPILIYOR.
106.jpg
Hamur, kuru domates ve fesleğenle yoğuruluyor, ceviz büyüklüğünde yuvarlanıp iki top halinde üst üste konup fırına veriliyor. Kuru Domatesli ve Fesleğenli Poğaça
105.jpg
Bol yeşillik ve pirinçli harç asma yapraklarına sarılıyor, tencereye dik dizilip, üzerine zeytinyağ gezdirilerek pişiriliyor. Ege Usulü Yaprak Sarma
104.jpg
Kakaolu ve sade yapılan hamurlar kek kalıbına sırayla sıkılıyor, pişirilen keklerin arasına çilekli sos sürülüp, üzeri çikolatalı krema ile kaplanıyor. çileklerle süslenerek servis ediliyor. Damalı Pasta
103.jpg
Açılan yufkalara kıymalı cevizli harç konup bohça şeklinde kapatılıyor, üzerlerine zeytinyağ sürülüp fırına veriliyor. Kıymalı Çıtır Bohça Böreği
102.jpg
AYFER ÇORUHLU İLE KURU DOMATESLİ FESLEĞENLİ POĞAÇA, DAMALI PASTA, EGE USULÜ YAPRAK SARMA VE KIYMALI ÇITIR BOHÇA BÖREĞİ YAPILIYOR.
101.jpg
MUTFAĞIM HAFTA İÇİ HER GÜN 11:00'DA KANAL D'DE