106.jpg
MUTFAĞIM 06 MAYIS SALI İZMİR URLA'DA MÜYESSER BELEVİ'NİN KONUĞU OLDU.
105.jpg
Enginar yapraklarının arası pirinç ve dereotlu içle dolduruluyor, üzerine limonlu sos gezdirilip, pişiriliyor. Limon dilimleriyle süslenip sunulan; Zeytinyağlı Enginar Dolması
104.jpg
Et kavruluyor. Yumurtayla çırpılan yoğurtla buluşup fırına veriliyor. Pulbiberli terayağı yakılıp üzerine gezdirilerek servis ediliyor. Yoğurtlu elbasan tava
103.jpg
Patlıcanlar, kızartılıyor. soğan sarımsak ve domatesli sosla pişiriliyor. Patlıcan çığırtma
102.jpg
Mayalanan hamur tepsiye yayılıyor, üzerine peynir ve yeşiliklerle hazırlanmış harç döşenip fırına veriliyor. Peynirli Pide
101.jpg
MUTFAĞIM HAFTA İÇİ HER GÜN 11:00'DA KANAL D'DE