105.jpg
MUTFAĞIM 02 MAYIS CUMA GÜNÜ KÜTAHYA'DA AYTEN KURUN'UN KONUĞU OLUYOR. AYTEN HANIM VE NURSEL'İN BUGÜNKÜ MENÜSÜNDE; KÜP ETİ, CİMCİK, KAYMAKLI GÜLLAÇ VE GÖKÇÜMEN HAMURSUZU BULUNUYOR.
104.jpg
Şekerli sütle ıslatılan güllaç yaprakları katlanıyor, kaymak ve ceviz içi eklenip rulo şeklinde sarılıyor. fıstık ve nar taneleriyle süslenen; Kaymaklı Güllaç
102.jpg
Açılan hamurların üzerlerine tereyağlı haşhaş sürülüp, üst üste konuluyor, katlanıp kenarlarından kapatılıyor. fırında nar gibi kızarıyor. Gökçümen Hamursuzu
101.jpg
Kuşbaşı et, sebzelerle bakır küpe konuluyor. hamurla kapağı kapatılıp pişmeye bırakılıyor. Etle bakırın leziz buluşması; Küp Et.