110.jpg
MUTFAĞIM 30 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ KARADENİZ'İN İNCİSİ RİZE'DE SEVİNÇ MERCAN'IN KONUĞU OLDU!
109.jpg
SEVİNÇ HANIM VE NURSEL'İN BUGÜN Kİ MENÜSÜNDE; SU BÖREĞİ, HAMSİKOLİ, HÜNKAR TATLISI VE BAL KABAKLI PİLAV BULUNUYOR.
108.jpg
MUHTEŞEM TATLARIN ADRESİ MUTFAĞIM PROGRAMI!..
107.jpg
KAVRULAN HAMSİNİN ÜZERİNE SEBZELER EKLENİYOR, YUMURTA, BULGUR VE MISIR UNUYLA KARIŞIYOR. FIRINLANIP KESİLEREK SERVİS EDİLİYOR. HAMSİ KOLİ
106.jpg
KÜP KÜP DOĞRANAN KABAKLAR SOĞANLA KAVRULUYOR, ÜZERİNE ŞEKER VE PİRİNÇ EKLENİP PİŞİRİLİYOR. TERS ÇEVRİLEREK SERVİS EDİLEN; BAL KABAKLI PİLAV
105.jpg
AÇILAN HAMURLAR ÖNCE SICAK, SONRA SOĞUK SUDA BEKLETİLİYOR. ARALARINA PEYNİRLİ HARÇ KONUP OCAKTA PİŞİRİLİYOR. SU BÖREĞİ
104.jpg
MUTFAĞIM HAFTA İÇİ HER GÜN 11:00'DA KANAL D'DE
103.jpg
AÇILAN YUFKALAR KESİLİYOR. MUHALLEBİ KONULUP MUSKA ŞEKLİNDE SARILIYOR. TEREYAĞI GEZDİRİLİP FIRINLANIYOR. ŞERBETİYLE TATLANAN, FINDIKLA SÜSLENEN; HÜNKAR TATLISI
102.jpg
MUTFAĞIM 30 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ KARADENİZ'İN İNCİSİ RİZE'DE SEVİNÇ MERCAN'IN KONUĞU OLDU. SEVİNÇ HANIM VE NURSEL'İN MENÜSÜNDE; SU BÖREĞİ, HAMSİKOLİ, HÜNKAR TATLISI VE BAL KABAKLI PİLAV BULUNUYOR.
101.jpg
MUTFAĞIM 30 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ KARADENİZ'İN İNCİSİ RİZE'DE