107.jpg
MUTFAĞIM 15 MAYIS ÇARŞAMBA TRABZON'DA NURDAN ÖZEN'İN KONUĞU OLDU. NURDAN HANIM VE NURSEL'İN MENÜSÜNDE; KARALAHANA ÇORBASI, HAMSİ PİLAVI, KAYGANA VE HAMSİKÖY SÜTLACI BULUNUYOR.
106.jpg
SÜT, PİRİNÇ VE ŞEKER PİŞİRİLİYOR, TOPRAK KAPLARA ALINIYOR. ÜZERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜLÜP FIRINLANIYOR. HAMSİKÖY SÜTLACI
105.jpg
SOĞAN VE SALÇAYLA KAVRULAN PİRİNÇ, ÇİÇEK GİBİ DİZİLEN HAMSİLERİN ÜZERİNE YAYILIYOR, ÜZERİ KALAN HAMSİLERLE KAPLANIP FIRINLANIYOR; KARADENİZİN MEŞHUR HAMSİLİ PİLAV
104.jpg
YUMURTA SÜT VE YOĞURT ÇIRPILIYOR, MAYDANOZ VE UN EKLENİP HARMANLANIYOR. KIZGIN YAĞDA PİŞİRİLEN PRATİK BİR TARİF; KAYGANA
103.jpg
KARA LAHANA YAPRAKLARI, KAVRULAN SOĞAN VE SALÇAYA PİŞİRİLİYOR, İÇİNE HAŞLANMIŞ MISIR YARMASI VE BARBUNYA EKLENİYOR; KARA LAHANA ÇORBASI
102.jpg
MUTFAĞIM 15 MAYIS ÇARŞAMBA TRABZON'DA NURDAN ÖZEN'İN KONUĞU OLDU.
101.jpg
MUTFAĞIM HAFTA İÇİ HER GÜN 11:00'DA KANAL D'DE