MALZEMELER
1 ADET BÜTÜN TAVUK
3 ADET YUFKA
3 YEMEK KAŞIĞI UN
3 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
2 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN
2 ADET YUMURTA
2 DİŞ SARIMSAK
1 KAHVE FİNCANI SİRKE
6 BARDAK SU
2 TATKI KAŞIĞI TUZ
KIRMIZI PUL BİBER
YAPILIŞI
TAVUĞU DÜDÜKLÜ TENCEREYE KAYUYORUZ ÜZERİNE SOĞAN TUZ VE SU EKLEYİP PİŞMEYE BIRAKIYORUZ. TAVUĞUMUZU CAM KABA ALIYORUZ VE SUYUNU SÜZÜYORUZ. TAVUĞU DİDİYORUZ.RULO HALİNDE SARILAN YUFKAYI KESİYORUZ FIRINA VERİYORUZ. TAVUK SUYUNU BİR KABA ALIYORUZ İÇİNE YOĞURT YUMURTA UN SARIMSAK SİRKE EKLEYİP ÇIRPIYORUZ VE KAYNATIYORUZ. YUFKALARIN ÜZERİNİ BİRAZ TAVUK SUYUYLA ISLATIYORUZ VE SOSUMUZU ÜZERİNE DÖKÜYORUZ.ÜZERİNE TAVUKLARI KAYUYORUZ TEKARAR FIRINLIYORUZ. ARDINDAN YAĞDA YAKTIĞIMIZ BİBERLERİMİZİ ÜZERİNE DÖKÜYORUZ.