CANLI YAYIN
MALZEMELERİ ;
10 TANE YEŞİL BİBER
5 TANE DOMATES
250 GR SARIMSAK
1.5 KG PİRZOLA
6-7 PARÇA MARGARİN
1 ÇAY KAŞIĞI KEKİK
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
BİR ÇAY KAŞIĞI TUZ
1 ÇAY KAŞIĞI TOZ KIRMIIZI BİBER
YAPILIŞI ;
Tepsinin Üzerine yağlı pirzolalar dizilir. yeşil biberler üzerine doğranır. Halka ya da elma dilimi doğranmış domates ile üzeri kapatılır. soyulmuş Sarımsakları üzerine konur. Tatlı kaşığının ucuyla 6 yada 7 parça margarin konur. Üzerine toz biber , kekik ve tuz serpilir ve fırında 200 derecede pişirilir.