CANLI YAYIN
Gaziantep'in yöresel tatlarından "Pirinçli Puf Böreği" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!
MALZEMELER:
HAMUR İÇİN:
YARIM KG UN
1 YUMURTA
1 ÇAY KAŞIĞI KARBONAT
1 ÇAY BARDAĞI SIVIYAĞ
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
1 TATLI KAŞIĞI ŞEKER
ILIK SU
İÇ HARCI İÇİN:
1.5 SU BARDAĞI PİRİNÇ
2-3 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN
200 GRAM KIYMA
1 SOĞAN
100 GRAM BADEM İÇİ
100 GRAM FISTIK İÇİ
100 GRAM DOĞRANMIŞ CEVİZ İÇİ
TUZ, KARABİBER, YENİBAHAR
KIZARTMAK İÇİN:
SIVI YAĞ