X
X

Arda'nın Ramazan Mutfağı 21 Mart Cuma İftar Tarifleri

21.03.2025 Cuma 13:23 (Güncellendi: 21.03.2025 - 13:23)

21 Mart 2025 Cuma günü yayınlanan Arda'nın Ramazan Mutfağı 190. Bölümde usta şef Arda Türkmen "Tas Kebabı, Bademli Basmati Pilavı ve Pastane Şekerparesi" tarifleri ile Ramazan sofrasına lezzet kattı. İşte yemek tariflerinin detayları!

Tas Kebabı

MALZEMELER

2 yemek kaşığı tereyağı
750 gr kuşbaşı tuzu but - kemiksiz
Tuz
Karabiber
1,5 su bardağı su
1 adet büyük boy soğan
2 diş sarımsak
1 adet kırmızı kapya biber
2 adet yeşil biber
2 adet domates
1 tatlı kaşığı domates salçası
Tuz
Karabiber
1/2 su bardağı su

Tarifi izlemek için tıkla!

-------

Bademli Basmati Pilav

MALZEMELER

1 su bardağı soyulmuş badem
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 - 2 yemek kaşığı tereyağı
3 su bardağı su
2 su bardağı basmati pirinci
Tuz
Karabiber

Tarifi izlemek için tıkla!

-------

Pastane Şekerparesi

MALZEMELER

125 gr tereyağı - oda sıcaklığında
1 yumurtanın beyazı
1 yumurta
1/2 su bardağı pudra şekeri
1/2 su bardağı ayçiçek yağı
1/2 su bardağı irmik
3 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya

Tarifi izlemek için tıkla!

-------

ARDA'NIN RAMAZAN MUTFAĞI VİDEOLARI